Doctor Strange az őrület multiverzumában

A 195M dolláros kezdés is összejöhet a Doctor Strange az őrület multiverzumában folytatásnak, de globálisan még ennél is őrültebb bevételre számítanak

Várakozáson felül teljesíthet a film a kasszáknál.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában varázslatos nyitóhétvégét tudhat maga mögött mind az amerikai mozikban, mind a nemzetközi filmszínházakban, és ha minden igaz, a folytatás globálisan 400 millió dollárt is elérheti az első nyitóhétvégén.

A Deadline beszámolója szerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film pénteken felülmúlta a várakozásokat, és az előzetesen becsült 85 millió dollár helyett 90 millió dollárt keresett (a csütörtöki előzetesekkel együtt). Jelen állás szerint minden jel arra utal, hogy a Marvel Studios várva várt folytatása 198,8 millió és 200 millió dollár közötti bevételre fog szert tenni az észak-amerikai mozikban. A Disney egy kicsit óvatosabb, 170-185 millió dolláros nyitóhétvégi előrejelzést jósolt a filmnek, de a mozifilm mindenképpen a hőn áhított 200 millió dolláros határt célozza meg.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában péntekig 139,3 millió dollárt hozott nemzetközileg, és várhatóan vasárnap estére átlépi a 230 millió dolláros határt. Ha bejönnek a számítások, akkor Sam Raimi filmje globálisan a 400M dollárt is taposhatja.

Meglepő módon a film egyike azon kevés Marvel Studios blockbustereknek, amelyek nem kaptak A-, A vagy A+ értékelést, ennek ellenére a B+ nem vette el a rajongók kedvét, hogy jegyet váltsanak a folytatásra. A kritikákat összesítő Rotten Tomatoes oldalán a film mellett 75% olvasható, a közönségpontszáma pedig 88%-on áll.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Total
1
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés főszereplői, Thor és Natalie Portman Hatalmas Thorja sisak nélkül pompázik

Next Article
Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo teszt

Related Posts