The Flash

A The Flash sztárját, Ezra Millert újra letartóztatták Hawaiin, miután egy széket vágott egy nőhöz

Könnyen véget vethet karrierjének Ezra Miller.

Kevés részletet tudunk az ügyről, de arról számolt be több külföldi portál is az éjjel, hogy a The Flash sztárját, Ezra Millert ismét letartóztatták Hawaiin. Azt nem tudni, hogy ez az előző incidenssel kapcsolatos-e, vagy valami új balhé történt.

Alig néhány héttel azután, hogy a The Flash sztárját rendbontás és zaklatás miatt letartóztatták, a színészt állítólag ismét őrizetbe vette a rendőrség Hawaii szigetén. Sok részletet nem osztottak meg az ügyről, hogy ezúttal miért vették őrizetbe, de több portál is arról számolt be, hogy másodfokú testi sértés miatt tettek feljelentést a színész ellen.

Miller legutóbbi összetűzése a törvénnyel abból adódott, hogy részegen több vendéggel összeveszett egy bárban. Az atrocitást mögött állítólag az állt, hogy a színésznek nem tetszett, hogy jelenlétében karaokéztak a bárban, és ennek hangot adott. A helyzet csak akkor vált forróvá, amikor távoltartási végzést adtak be, miután (állítólag) megfenyegettek és megloptak egy párt, akinél Hilóban laktak.

Az események fényében a Warner Bros. állítólag rendkívüli, rögtönzött megbeszélést tartott a színész jövőjéről, és végül úgy döntöttek, hogy “szüneteltetik a Millert érintő jövőbeli projekteket, beleértve a DC Cinematic Universe-ben való esetleges megjelenéseket is”. A stúdió egyik képviselője később “túlzásként” elutasította ezt a jelentést, de nem tagadta, hogy sorkerült volna bármiféle megbeszélésre az ügyről.

Ha eddig a Warner Bros. vezetőségét nem érdekelte az eset, valószínűleg most már ők is megelégelték, és elgondolkozhatnak azon, hogy leváltsák a színészt.

Total
13
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés kiszivárgott játékfigurája arról árulkodik, mi történt Thorral a Végjáték óta

Next Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesében a főhős a visszavonuláson gondolkozik, miközben bemutatkozik egy új hős

Related Posts