The Suicide Squad

A The Suicide Squad egy újabb spinoff-sorozatán dolgoznak

Az X-különítmény vezetője rövidesen nagyobb szerepet kap.

Annak ellenére, hogy a kasszáknál és az HBO Maxon közepes fogadtatásban részesült James Gunn tavalyi filmje, a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag karaktereivel találkozhatunk a jövőben is. Év elején a John Cena által vezetett Peacemaker – Békeharcos már aratott az HBO Max streamingszolgáltatón, de James Gunn több sorozaton is munkálkodik, illetve Békeharcos visszatér egy második évadra is.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis Amanda Waller, aki a 2016-os az Öngyilkos osztag, valamint a 2021-es Az Öngyilkos osztag című filmben és a sorozatban is szerepelt, rivaldafénybe kerül rövidesen. A Variety beszámolója szerint Viola Davis tárgyal a stúdióval, hogy újra eljátssza Waller szerepét egy saját spinoff sorozatban. A források szerint ez a sorozat a Peacemaker – Békeharcos végére fog épülni, vagyis hogy Waller lánya, Adebayo – akit Danielle Brooks alakított – leleplezte édesanyját a titkos akciói miatt, és a karakter sorsa úgy tűnt, hogy bajba került.

Davis jelenleg Michelle Obama szerepében látható a The First Lady című televíziós antológiában, amely különböző elnökök feleségeit dolgozza fel. Emellett hamarosan bemutatásra kerül a The Woman King című film is, amelyben a címszereplőt alakítja, mint Nanisca, a Dahomey Királyság kizárólag nőkből álló katonai egységének tábornoka.

Nem James Gunn fogja írni a címben szereplő a sorozatot, annak ellenére, ellenben ő lesz az executive producer Davis, Peter Safran és Christal Henry mellett, akik egyben a sorozat írására is vállalkoznak. Davis korábbi munkái közé tartozik az HBO rendezésű Watchmen című sorozatának negyedik epizódja, valamint olyan bűnüldözési drámák, mint az APB, a Gang Related és a The Chicago Code.

Egyelőre nem tudni, hogy ez lenne-e a másik DC-projekt, amiről már beszéltek korábban is, és amin James Gunn dolgozni kezdett. Annyi biztos, hogy Gunn írja és rendezi a Peacemaker – Békeharcos 2. évad összes epizódját. Az HBO Max ezeken túl további érdekes sorozatokkal készül, köztük például egy olyan sorozattal is, aminek középpontjában a Pingvin kap szerepet, a Batman című filmből az ismert, Colin Farrell által alakított gömbölyű bűnügyi főnök.

The Suicide Squad
Total
16
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője szerint Christian Bale lesz az MCU legnagyszerűbb gonosztevője

Next Article
Űrlord

A galaxis őrzői vol. 3. forgatási fotóin Űrlord és Nebula új külsejét is szemügyre vehetjük

Related Posts