Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesében a főhős a visszavonuláson gondolkozik, miközben bemutatkozik egy új hős

Thor legújabb kalandja minden korábbinál őrültebbnek és érzelmesebbnek ígérkezik.

A Marvel Studios végre közzétette az első Thor: Szerelem és mennydörgés régóta várt első előzetesét, és miközben a mennydörgés istene a szuperhősös kalandjának végét fontolgatja, addig a negyedik rész valaki mással egy új széria kezdetét is jelentheti.

Végre megérkezett az első Taika Waititi rendezőtől a Thor: Szerelem és mennydörgés trailer, amely rengeteg izgalmas utalást ad arra, hogy mi vár a Mennydörgés Istenére, aki a Bosszúállók: Végjáték után visszatér a Marvel Moziverzumba. Sőt, ezúttal a franchise egy régelfeledett karakterét is visszahozzák a készítők.

A 90 másodperces előzetesből okosabbak nem lettünk sokkal (és sajnos Gorr, az isteni mészárosnak nyoma sincs a videóban), de abból kaptunk ízelítőt, ahogy Thor fontolóra veszi a szuperhős jövőjét, és a Bosszúállók eseményei után a visszavonuláson gondolkodik: Végjáték után. Azonban egy hatalmas utód várhat a szárnyak alatt, és a villanyos teaser utolsó másodperceiben kapunk egy első pillantást rájuk.

A Galaxis Őrzői is bőven kapnak időt a képernyőn, ami nem véletlen, hiszen legutóbb velük láttuk Thort, a Benetar fedélzetén hagyta el a Mennydörgés Istene a Földet. Thor látszólag élvezi az új életét, megmutatják nekünk, miként sikerült lefogynia, azonban Valkűr király… nos, ő annyira már nem lelkes az új szerepéért, hogy élvezi az uralkodói szerepet Új Asgardban. Vitathatatlanul a legmenőbb pillanat az, amikor egy fiatalabb Thort látunk a képregénybeli Jack Kirby-jelmezében!

A filmben Thor (Chris Hemsworth) egy olyan utazásra indul, amihez foghatót még nem látott – a lelki béke megkeresésére indul. Nyugdíjas életét azonban megzavarja a Gorr, az Isteni Mészáros (Christian Bale) nevű galaktikus gyilkos, aki az istenek kiirtására szánta el magát. A fenyegetés leküzdéséhez Thor Valkűr király (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) és volt barátnője, Jane Foster (Natalie Portman) segítségét kéri, aki – Thor meglepetésére – megmagyarázhatatlan módon a Hatalmas Thorként tér vissza, és még a mágikus Mjölnirt is látjuk, amit sikerült összeilleszteni, miután Hela darabjaira zúzta.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

A filmet írta és rendezte Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinsonnal társíróval közösen dolgozták ki a forgatókönyvet. A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2022. július 8-ára halasztották.

Total
31
Shares
Previous Article
The Flash

A The Flash sztárját, Ezra Millert újra letartóztatták Hawaiin, miután egy széket vágott egy nőhöz

Next Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesét több mint 200 millión nézték meg 24 óra alatt

Related Posts