Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés kiszivárgott játékfigurája arról árulkodik, mi történt Thorral a Végjáték óta

Thor nem tartott az Őrzőkkel, saját utakra tévedt.

Ahogy a korábbi forgatási képeken már láthattuk, Thor teljesen új külsőt kap a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben, és bár egyelőre nem tiszta, mi történt a főhőssel a Bosszúállók: Végjáték óta, amikor a Galaxis Őrzőivel elhagyta a Földet. De talán most a kiszivárgott akciófigurának hála erre a kérdésre is pontot tehetünk.

Minden rajongó tudja, hogy miután a Bosszúállók legyőzték Thanost a Végjáték grandiózus fináléjában, Thor elhagyta a bolygót. A zárójelenet után mindenki arra számított, hogy Thor csatlakozik a Galaxis Őrzői kozmikus kalandjaihoz, hiszen velük távozott. Úgy tűnik azonban, hogy Thor más utat választott. A Reddit fórumán több képet is megosztottak a Marvel akciófigurák új sorozatáról, ami a közelgő folytatáshoz fog megjelenni hamarosan. A képeken jól látható a címszereplő megújult jelmeze, és még arra is választ kapunk, mivel tengette mindennapjait az elmúlt időben.

A klasszikus jelmezek mellett kiszúrhatunk egy apró furcsaságot is, mégpedig a “Ravager Thor” figura az, ami miatt igazán vakarjuk a fejünket. Thor úgy döntött, hogy felveszi a Fosztogató életmódot?

A játékfigurák sorában újabb pillantást vethetünk Natalie Portman Hatalmas Thor jelmezére, és a sorban először pillanthatjuk meg Christian Bale által alakított az isteni mészárost, azaz Gorr-t.

https://www.reddit.com/r/MarvelStudiosSpoilers/comments/u040z3/marvel_legends_love_and_thunder_wave_leak/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

Hemsworth jelmezének egyes részeit igazából már korábban is láttuk – csak nem tudtuk pontosan, hogy mit kell néznünk a képen. A lap alján beszúrt a forgatási fotón Chris Hemsworth látható abban a jelmezben, amiről most már tudjuk, hogy a “Fosztogató Thor” jelmezt takarta.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

A filmet írta és rendezte Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinsonnal társíróval közösen dolgozták ki a forgatókönyvet. A Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. július 8-ára halasztották.

Total
23
Shares
Previous Article
The Flash

A hírekkel ellentétben Ezra Miller letartóztatása miatt a Warner Bros. nem hívott össze rendkívüli megbeszélést

Next Article
The Flash

A The Flash sztárját, Ezra Millert újra letartóztatták Hawaiin, miután egy széket vágott egy nőhöz

Related Posts