James Gunn

James Gunn tisztázta, hány és milyen projekten is dolgozik a DC-nél

James Gunn nem viccelt, amikor arról beszélt, hogy sorozatokkal szeretne foglalkozni a jövőben.

A WarnerMedia vezetője korábban már elárulta, hogy James Gunn még visszatér, ugyanis több projekt is a csőben van. James Gunn tavaly nyáron mutatkozott be a The Suicide Squad rendezőjeként, idén januárban pedig visszatért a mozifilm egyik karakterének spinoff-sorozatával. A rendező most megerősítette, hogy a The Suicide Squad egy másik spinoffja is fejlesztés alatt all, de még nagyon korai fázisban, de azt nem hajlandó elárulni, hogy melyik karakter(ek)re fog(nak) fókuszálni a sorozat.

Több pletyka is felröppent, hogy James Gunn Békeharcos mellett egy másik karakter sorozatán is dolgozik, de a filmrendező csak most erősítette meg a Deadline kérdésére, hogy a fejlesztés nagyon korai szakaszában tart a másik új sorozat, amit az HBO Maxen fognak bemutatni.

Most valami máson dolgozunk, egy másik tévésorozaton, ami ehhez az univerzumhoz kapcsolódik. Nem mondhatok semmit. Ehhez az univerzumhoz kapcsolódik, és nem hiszem, hogy ugyanolyan műfajú lesz, mint a Peacemaker – Békeharcos; nem lesz annyira vígjáték, mint a Békeharcos, de ugyanabban az univerzumban fog játszódni.James Gunn

Arról is olvasni lehetett, hogy Bloodsport esetleg saját sorozatot kaphat, de a portál megjegyzi, hogy Idris Elba időbeosztása valószínűleg nem tenné ezt lehetővé, hogy zsúfolt naptárába bepréseljen egy új tévésorozatot – dettó igaz ez Margot Robbie beosztására is. Ha fogadnunk kéne, akkor egy nagyobb téttel fogadnánk Daniel Melchior Patkányfogó 2 karakterére, miután nagy népszerűségnek örvendett a filmben, de ez egyelőre puszta spekuláció.

Gunn a most bemutatott Peacemaker – Békeharcos második évadjának kilátásairól is nyilatkozott, és határozottan optimistának tűnik. “Erre nagyon jó esély van” – mondta. “Jelenleg mi vagyunk a legnagyobb sorozat a világon. Izgatottak vagyunk, mindannyian szeretjük csinálni, már csak át kell húznunk néhány T betűt és pontot kell tennünk néhány I-re, ami alapvetően rajtam áll”.

Lehet találgatni, hogy a Task Force X túlélői közül kik kaphatnak saját sorozatot a jövőben.

Peacemaker

Total
4
Shares
Previous Article
Tom Cruise

Tom Cruise akciófilmje az űrben csak részben játszódik majd a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén

Next Article
Masters of the Universe

A Masters of the Universe filmes adaptációján dolgozik a Netflix, He-Man főszerepében a West Side Story sztárja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!