Thanos

Josh Brolin válaszolt a kérdésre, hogy visszatérhet-e Thanos szerepében a jövőben

Thanos még visszatérhet?

Bár úgy tűnt, hogy Josh Brolin búcsút int Thanosnak a Bosszúállók: Végjáték című filmben, most azonban a színész megosztotta gondolatait arról, hogy a Marvel Studios tervei között szerepel-e olyan terv, miszerint visszatér az Őrült Titán szerepében a jövőben.

A Bosszúállók: Végtelen háború előtt Thanos többször is megjelent néhány képkocka erejére a filmvásznon, miközben a készítők fokozatosan készítették elő a terepet a főgonosz eljövetelére. Először a 2012-es Bosszúállók című film végén kapott szerepet, és itt vált biztossá, hogy a Marvel Studiosnak hosszú távú tervei vannak az Őrült Titánnal.

A gonosztevő története a Bosszúállók: Végjátékban ért véget, amikor a Föld legnagyobb hősei legyőzték a Titánt. Kétszer is. Azóta azonban láthattunk egy Thanos-változatot a What If…? című animációs sorozatban a Disney+-on, de természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy Josh Brolin alakításában látjuk-e még valamikor Thanost egy előzményfilmben. Erre a kérdésre a színész így felelt a napokban:

[A Marvel Studiosnak] megvan a saját röppályája, ami miatt aggódnak, és ha azt akarják, hogy megcsináljam, biztos vagyok benne, hogy elvállalnám, de nem tudom, mire gondolnak.

Nem tudom, mi a tervük – folytatta a színész. Tíz év után úgymond kivégeztük ezt a dolgot. Annyira boldog voltam, és annyira szerettem ebben részt venni, mert nem ez volt a szándékom, amikor belekerültem.Josh Brolin

Feltehetően még maga Brolin sem tudja, mi következik ezután. Ez nem meglepő, hiszen a stúdió köztudottan szeret titkolózni a jövőt illetően, és bár minden esélye meg van annak, hogy Thanos visszatérjen, valószínűleg erre egyhamar nem kerül majd sor. A legnagyobb esély erre az Örökkévalók című film folytatásában kerülhet sor, amiben az Őrült Titán egy visszaemlékezésben feltűnhet újra. Azt viszont kijelenthetjük, hogy a Marvel Studios továbblépett, és egy új, nagy főgonosz felvezetésén dolgoznak, aki nem más, mint a hódító Kang.

Ettől függetlenül Brolin hozzátette: “Az egész Thanos karakter, ez inkább egy cameo volt, és annyira megkedvelték a karaktert. Soha nem érezték úgy, hogy lenne egy olyan gonosztevőjük, aki elég tartalmas lenne ahhoz, amit létrehoznak, majd ezek után megtalálták, és aztán volt két film, ami Thanos körül forgott. Nagyon jó móka volt, és nagyon jól sikerült nekik.”

A képregényekben Thanos egy állandó karakternek számít. Miután legyőzték, gyakran visszatér, és számtalanszor meghalt és feltámadt. Ugyanakkor a Marvel kockásai és az MCU bizonyos tekintetben külön utakat jár be, szóval ebből még nem kell messzemenő következtetést levonni, hogy Thanosből főellenséget csinálhatnak a jövőben újra. Noha Brolin előtt a kapu még nyitva áll, hiszen Kábel szerepében ott lehet a Deadpool 3. részében.

Nebula Thanos
Total
23
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesét több mint 200 millión nézték meg 24 óra alatt

Next Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője szerint Christian Bale lesz az MCU legnagyszerűbb gonosztevője

Related Posts