Pókember: Nincs hazaút

Kevin Feige arról beszélt, hogy a Pókember: Nincs hazaút szivárogtatásai milyen hatással voltak

Mindent megtesznek a szivárogtatások ellen, de még ez sem elég.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatási bővelkedik a meglepetésekben és vendégszereplőkben. A Pókember: Nincs hazaút szivárogtatásai után nem meglepő, hogy a Marvel Studios is nagyobb figyelmet szentel ezeknek a tartalmaknak. Kevin Feige elnök most arról éppen ezekről a dolgokról beszélt.

A Marvel Studios mindig is nagyon jól védekezett a spoilerek ellen, de olykor elkerülhetetlen, hogy néhány dolog kiszivárogjon a színfalak mögül. A szivárogtatás a kezdetektől fogva jelen volt, emlékezzünk csak vissza a Bosszúállók című film promóciós képére, ami először fedte fel a csapatot. Az tény, hogy a kiszivárgott információk sokszor a várnál jóval korábban leplezik le a kulcsfontosságú cselekményeket.

A Pókember: Nincs hazaút esetében is volt néhány komolyabb kiszivárogtatás, mielőtt a mozikba került volna a trilógia befejező része, többek között néhány olyan kép jelent meg a világhálón, amelyen Charlie Cox visszatérése volt látható Matt Murdock szerepében, és Tom Holland Pókembere mellett látható volt az előző két szereplő is, Andrew Garfield és Tobey Maguire. Mondanunk sem kell, hogy milyen nagy spoilerek voltak ezek, annak ellenére, hogy a stúdió nem erősítette meg őket a premierig.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában sajtótájékoztatójára a hét elején került sor, ahol jelen volt a ComicBookMovie munkatársa is. Az eseményen a Marvel Studios elnökét, Kevin Feige-et arról kérdezték, hogy mekkora kihívás volt az MCU legnagyobb titkait titokban tartani.

Nos, a szomorú igazság az, hogy nem [nevet]. Ezért gondoskodnod kell arról, hogy maga az élmény működjön, függetlenül attól, hogy mi lett elspoilerezve vagy sem.

Még mindig olyan jó munkán dolgozunk, amilyet csak tudunk, és azt hiszem, sokan kezdenek belejönni abba, hogy ne spoilerezzenek. Tudod, [ha] valaki ellop valamit, ne add tovább, mert az potenciálisan csak rontja az élményt. De a Nincs hazaút sok szempontból megmutatta, hogy ez nem csökkentette az élményt, szóval továbbra is mindent megteszünk, amit csak tudunk, de a legfontosabb dolog az, hogy olyan filmet vagy sorozatot alkossunk, amely kielégítő, függetlenül attól, hogy mit tudunk, ha bemegyünk.Kevin Feige

Érdekes volt hallani ezeket, különösen azok után, hogy a Doctor Strange folytatásáról készült felvételek néhány órával a sajtótájékoztató előtt kiszivárogtak a netre. Amíg néhány lelkes rajongó nem bírja kivárni, és a lehető leghamarabb szeretné látni egy film vagy tévésorozat legnagyobb fordulatait, addig elkerülhetetlen lesz, hogy bizonyos dolgok ne szivárogjanak ki a színfalak mögül a bemutató előtt.

Ennek ellensúlyozására a Marvel Studios letiltotta a kommenteket a közösségi média csatornáin, és ez egy okos lépésnek bizonyult, hogy megakadályozzák a spoilereket, és ezzel rontsanak a filmélményen, ugyanis egyesek nem tudnak lakatot tartani a szájukon, s bizony olykor kicsúszik egy fél mondat, aminek sokan nem örülnek.

Pókember: Nincs hazaút
Total
1
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői vol. 2.

A galaxis őrzői vol. 3. forgatási fotóján kiszúrhatjuk a főgonoszt is, aki nem Adam Warlock

Next Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

Mit jelent a Doctor Strange az őrület multiverzumában stáblista utáni jelenete a folytatásra nézve?

Related Posts