Joker

Nagy a csend a Joker folytatása körül, de állítólag a Warner Bros. kitűzte a céldátumot a forgatásra

A vártnál jóval korábban jöhet a nagysikerű Joker második része.

A Todd Phillips által rendezett Joker című filmtől volt hangos 2019, ami széles körben nagy elismerést váltott ki, s több rangos díjat is bezsebelt az adaptáció, de akadtak olyanok is, akik veszélyre hívtak fel a figyelmet. A jegyeladások élére állt, és több mint 1 milliárd dollárt hozott a világ jegypénztáraiból, majd két Oscar-díjat is bezsebelt a legjobb színész és a legjobb eredeti filmzene kategóriában.

A Joker kritikákat olvasni már olvasni lehetett ellentmondásos véleményeket is, és bár senki sem kérdőjelezte meg Joaquin Phoenix kiválóságát a főszerepben, egyesek mégis veszélyes filmnek bélyegezték a mentális betegségek ábrázolása miatt, hogy útmutató lehet a betegséggel küzdő személyeknek. A kritikák ellenére bomba siker volt a film, ami után mindenkiben felmerült a kérdés, lesz folytatás?

Kezdetektől fogva tagadják ezt, a bemutató után a rendező is úgy fogalmazott, hogy kár lenne folytatni ezt a történetet, ugyanakkor éppen ennek ellenkezőjéről pletykálnak. Még 2019 novemberében a The Hollywood Reporter exkluzívan számolt be arról, hogy a Joker 2. részét hivatalosan is elkészíti a Warner Brothers, Phoenix és Phillips visszatérésével. Azóta nem érkeztek friss hírek a folytatásról, egészen mostanáig, ugyanis a Heroic Hollywood bennfentesre hivatkozva exkluzívként hozta le, hogy a stúdió már a forgatás évét is kijelölte.

A lap jelentésében olvasható, hogy egy, a Joker folytatásáról tudó bennfentes szerint a Warner Bros. hivatalosan is megkapta a forgatókönyv első vázlatát, és a film forgatása valamikor 2023-ban kezdődik. Természetesen a cselekmény részleteit szigorúan őrzik az Arkham Asylum egyik cellájában.

Joaquin Phoenix alakítása óta Jokert nem láttuk egyik produkcióban sem a filmvásznon, de kisebb szerepet osztottak a DC Comics hírhedt bűnözőjének a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatában, amiben Jared Leto újfent a karakter bőrébe bújt. Az elmúlt hónapokban többször is olvasni lehetett olyan pletykákról, miszerint a Robert Pattinson főszereplésével forgatott a The Batman egyik vágásában feltűnik Joker. Perpillanat lehetetlenség biztosra állítani, hogy mi igaz ezekből a pletykákból, de azt nyugodtan elmondhatjuk, hogy a karakter körüli őrület miatt hamarosan találkozni fogunk Batman legnagyobb ellenfelével.

Joker

Total
20
Shares
Previous Article
Jason Momoa

Jason Momoa játssza a Halálos iramban 10. főgonoszát

Next Article
Uncharted

Az Uncharted kulisszák mögötti videóján Tom Holland arról mesél, "nagyon ijesztő" volt a repülőgépes kaszkadőrmutatvány

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!