Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesét több mint 200 millión nézték meg 24 óra alatt

Több százmilliós nézettséget produkált a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese.

Bár a Marvel Studios nagyágyúját, a Bosszúállók: Végjáték című filmjét nem sikerült utolérnie Taika Waititi rendezőtől a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmjének, de panaszra így sem lehet oka a stúdiónak. A Thor negyedik rész első előzetese 24 óra alatt igen tekintélyes, 209 milliós nézettséget produkált a videómegosztó felületeken.

Egy örökkévalóságnak tűnt kivárni az előzetest, azonban a Marvel Studios tegnap végre bemutatta a Thor: Szerelem és mennydörgés első felvételét, és a teaser máris hatalmas, 209 milliós nézettséget ért el az összes digitális platformon. Bár Taika Waititi direktortól a Thor: Ragnarök folytatásának első trailere nem vette fel a versenyt az MCU nagyágyúival – a Bosszúállók: Végtelen háború (230M megtekintés 24 óra alatt) és a Bosszúállók: Végjáték (289M megtekintés) – és még közelébe sem ért a stúdió legnézettebb előzeteséhez. A Pókember: Nincs hazaút első előzetesét 355,5 millióan nézték meg egy nap leforgása alatt.

A Guns N’ Roses klasszikusára, a “Sweet Child O’ Mine”-ra készült színes, könnyed előzetes nem tartalmazott nagy felfedezéseket, de még ennek ellenére is bőven akadtak olyan felvételek, amikről hosszasan beszéltek a rajongók a premier után. Először láthattuk Natalie Portman Jane Fostert élőszereplős formában, a hatalmas Thor szerepében, aki tényleg kipattintotta magát a filmre.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

A filmet írta és rendezte Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinsonnal társíróval közösen dolgozták ki a forgatókönyvet. A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2022. július 8-ára halasztották.

Total
1
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés előzetesében a főhős a visszavonuláson gondolkozik, miközben bemutatkozik egy új hős

Next Article
Thanos

Josh Brolin válaszolt a kérdésre, hogy visszatérhet-e Thanos szerepében a jövőben

Related Posts